Zephyrnet-logo

NAVI overleeft FaZe en wint PGL Kopenhagen 2024 Major »TalkEsport

Datum:

Tijdens de grote finale van de PGL Copenhagen 2024 Major zag FaZe Clan, die Vitality met 2-1 versloeg in de halve finale, het opnemen tegen NAVI, die G2 versloeg met een score van 2-1 in de halve finale. Met een levendig live publiek van 16,000 mensen CS2 enthousiastelingen vulden de zaal, de sfeer was elektrisch toen de twee teams streden om de trofee.

• hel bleef over.

Game 1 (Kaart – Oud; Kies – Faze; Eindscore – 13-9)

Faze trapte de T-kant van Ancient af met een vrijwel vlekkeloze overwinning in de pistoolronde op NAVI, waardoor ze tot een eco werden gedwongen en ook een overwinning in de tweede ronde werd veiliggesteld. Ondanks een 0-2 achterstand bij de start duurde het niet lang voordat NAVI de achterstand inhaalde en zelf de leiding nam. NAVI wist de voorsprong uit te breiden naar 6-3 voordat Faze tegen het einde van de eerste helft het tempo opvoerde en de helft afsloot met een score van 5-7.

NAVI verzekerde zich van de T-kant pistoolronde om hun momentum vast te houden in de tweede helft. Een mislukte gedwongen kooppoging van Faze stelde hun oppositie in staat hun voorsprong verder uit te breiden toen de score 10-5 in het voordeel van NAVI luidde. Faze leek wraak te nemen in de volgende rondes, waarbij hij vier rondes op rij van NAVI pakte voordat hij uiteindelijk werd stilgelegd. Een verbluffende 4v1-koppeling van Justinas "jL" Lekavicius hielp NAVI de eerste helft veilig te stellen met een score van 3-13.

Aleksi “Aleksib” Virolainen regeerde oppermachtig bovenaan het scorebord in de eerste game met 19 moorden op zijn naam en maar liefst ADR 103.5.

Game 2 (Kaart – Luchtspiegeling; Kies – NAVI; Eindscore – 13-2)

NAVI begon hun kaartkeuze aan de T-kant die eindigde met een overwinning na een bomexplosie, maar FaZe sloeg terug met een snelle force buy-conversie waarbij ze een verdediging samenstelden die NAVI in de hele eerste keer slechts twee keer wist binnen te dringen. de helft van Mirage. Frozen en Ropz hadden een geweldige start op de kaart, waardoor ze de eerste helft afsloten met een kolossale 10-2 voorsprong.

Nadat ze op hun kaart waren gehavend, werd NAVI op de tweede kaart uit hun spel gegooid omdat FaZe geen tijd nodig had om deze te sluiten. Na een nederlaag met een pistoolronde had NAVI geen schijn van kans en toen ze hun gedwongen aankoop verloren, hadden ze niets anders dan pistolen en SMG's om het op te nemen tegen een volledig geladen FaZe-kant, die op de voor de hand liggende manier eindigde toen FaZe Mirage won met een 13-2-score.

Robin “ropz” Kool viel op als de beste speler met 18 kills en de hoogste IR van 1.91.

Game 3 (Kaart – Inferno; Kies – Beslisser; Eindscore – 13-3)

In tegenstelling tot Mirage kwam NAVI swingend uit de bus op de uiteindelijke kaart van de Major. Met een voorsprong van 7-0 slaagde FaZe er niet in een antwoord te vinden op de verdediging van NAVI tot de 8e ronde, waar een executie op de B-locatie hen op het bord zette. NAVI wist echter de kalmte te bewaren en liet nog maar 2 rondes glippen en sloot de eerste helft af met 9-3.

De tweede helft van Inferno was vrijwel een eenzijdige krachtmeting van Navi, die de helft begon met een overwinning in een pistoolronde en deze opvolgde met opeenvolgende rondeoverwinningen, waardoor er geen ruimte was voor fouten en het spel werd afgesloten met een gigantische voorsprong van 13-3.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van gaming en esports door u aan te melden voor vroege toegang tot de mobiele app van TalkEsport. Volg ons op Twitter en Google Nieuws om ervoor te zorgen dat u nooit de opwindende updates mist.