Zephyrnet-logo

Heroïsche ontmanteling SAW, Falcons verhuizen naar 1-0 poule

Datum:

Falcons en heldhaftig behaalde openingsoverwinningen tegen K23 en SAW zonder problemen, met tegenslagen die nog steeds moeilijk te vinden zijn voor de underdogs bij de Europese RMR.

Ali "⁠HAdji⁠" Haïnouss was de verschilmaker voor Falcons op Dust2, met de 26-jarige met een 13-4 KD aan de aanvallende kant. Op Nuke was het Rasmus "⁠Sjuush⁠" Wenk die zes multi-kills leverde om zijn team een ​​overtuigende overwinning te bezorgen tegen de Portugese kant. Falcons en heldhaftig gaan nu door naar de 1-0-poule van het toernooi, waarbij hun volgende reeks wedstrijden op woensdag wordt gespeeld.

cadiaN noemde een grote terroristische kant tegen SAW

De openingshelft van Dust2 tussen Falcons en K23 was ongelooflijk dichtbij, waarbij de teams een heen en weer strijd voerden die eindigde met slechts een verschil van één ronde bij de pauze. De CIS-ploeg had Bogdan "⁠Xsepower⁠" Tsjernikov om te bedanken voor het redden van hen met een 1vs2-koppeling toen het scorebord 4-5 las, waardoor ze in het spel bleven met zijn spel.

Falcons veranderde het momentum van de game volledig nadat hij naar de terroristische kant was overgeschakeld en doorgedrongen tot de K23 defensie en een stevige controle over de economie. Ze verloren slechts één ronde in de hele helft om de wedstrijd af te sluiten met 16-9.

Frankrijk

Rusland

heldhaftig en SAW kregen hun eerste best-of-one op Nuke, met de eerste paar ronden een verrassende heen-en-weer-affaire. Toen de achterstand op 5-4 stond, schakelden de Denen naar een hogere versnelling en wonnen zes op rij nadat ze de Portugese aanval volledig hadden uitgeschakeld.

Een overwinning in de tweede helft van een pistoolronde betekende dat het afsluiten van de wedstrijd slechts een formaliteit was voor heldhaftig, want de Denen verloren slechts één ronde op de aanval, ze wonnen de wedstrijd met 16-5 en voegden zich bij de 1-0-poule.