Zephyrnet-logo

Heroïsche nederlaag Liquid om IEM Rio Major playoff-ligplaats veilig te stellen

Datum:

heldhaftig zijn door naar de Champions Stage van de IEM Rio Major na verslaan Vloeistof in de 2-1 poule, waarmee de overwinning werd behaald op drie kaarten.Cadian in het bijzonder opgevoerd aan het begin van de serie om een ​​vroege overwinning op Vertigo te behalen, maar het was het hele team dat schitterde om de viaductbeslisser over de streep te halen.

De Denen zijn het vijfde team dat hun playoff-ligplaats veilig heeft gesteld en kunnen opgelucht ademhalen omdat ze op de laatste dag van het Zwitserse podium niet in de do-or-die 2-2-matchup hebben gespeeld. Vloeistof, ondertussen zullen ze zichzelf schoppen nadat ze het momentum van Mirage niet hebben weggenomen, en zullen ze snel moeten herstellen als ze hopen te verslaan Heilige Geest in hun laatste matchup voor een play-off plek.

Heroic is doorgegaan naar de play-offs van de IEM Rio Major

Fenomenaal teamspel van heldhaftig was het verhaal voor een groot deel van Vertigo, uitstekende flitsen, handel en snelle rotaties die de sleutel bleken in de Denen die een stevige voorsprong op de CT-kant vestigden. Vloeistof had weinig te bieden in de vorm van een aanval, een eerste set van drie rondes na een pistooloverwinning was het enige moment dat ze echt de controle voelden in een helft die anders werd gedomineerd door Cadian, wiens AWP uit elkaar is gehaald Vloeistof's pogingen om herhaaldelijk de controle over de kaart te krijgen. Het vergde de individuele heldendaden van Josh "⁠OZie⁠" Ohm en Mareks "⁠YEKINDAR⁠" Gaļinski's toevoegen aan Vloeistofen verkleinde de achterstand, maar ze stonden nog steeds drie ronden achter bij de rust als heldhaftig begonnen hun aanvalspoging met negen ronden op het bord.

Cadian's individuele dominantie ging door na de side swap, gepaard met entry fragging van de heldhaftig geweerschutters om hun voorsprong verder uit te breiden tot 12-6. Vloeistof deden hun best om hun eer te verdedigen door twee individuele rondes aan elkaar te passen, maar het gebrek aan marge en geen economie lieten hen geen ruimte om een ​​comeback te maken, met Jakob "⁠Jabbi⁠" nygaard dingen afsluiten met een driedubbele kill om toe te geven heldhaftig een 16-8 overwinning.

heldhaftig leek in pole position te zijn om hun vorm van vorm voort te zetten bij het begin van Mirage, hun nutswerk en teamspel bleven hun sterke kleur in een vroege reeks van drie ronden. Hun vooruitzichten werden een keer snel grimmig Vloeistof waren echter op geweren, en pogingen om in te breken in de bomsites van het Noord-Amerikaanse team bleken vruchteloos. JEKINDAR was de hele helft een doorn in het oog, maar de rest van Vloeistof waren net zo standvastig in het handhaven van een sterke verdediging en wonnen eerder elf ronden op rij heldhaftig tegen het einde van de helft nog een laatste ronde uit. Vloeistof verspilde weinig tijd aan het beëindigen van de hoop op een comeback nadat hij naar de aanval was overgegaan, waarbij de kaart 16-5 werd afgesloten om dingen naar de viaductbeslisser te verplaatsen.

Rene "⁠TeSeS⁠" Madsen was degene die de laatste kaart van de serie stevig in handen nam, zijn fraggende output aan de CT-kant opvoerde en de eerste vijf ronden onsterfelijk bleef en uiteindelijk haperde toen hij tien kills op zijn naam had staan ​​met heldhaftig 5-1 voorsprong. Jonathan "⁠EliGE⁠" Jablonowski nam het heft in eigen handen om te houden Vloeistof competitief in de helft, het vinden van vier frags in één ronde en het scoren van entry kills in twee anderen om zijn team te helpen het gat enigszins te dichten, maar heldhaftigDankzij de proactieve verdediging en het verzamelen van informatie konden ze bij de rust stevig aan de leiding blijven, 11-4.

Vloeistof scoorde een overwinning in de laatste pistoolronde van de serie en begon langzaam terug te krabbelen in de dingen, de kracht van de CT-kant vestigt zich in een zeven-ronde spree, geholpen door een drievoudige kill-ronde van Elige in de achterste linies.

Net toen het leek Vloeistof zou volledig kunnen sluiten heldhaftig uit, echter, de Denen vonden hun houvast, uitstekende calls en individuele spelen waardoor ze hun voet tussen de deur konden krijgen en vijf rondes op rij konden winnen om te ontkennen Vloeistof de kans om de overwinning te stelen.