Zephyrnet-logo

Gambit wint met 13-0 op Breeze om comeback te starten tegen Team Secret bij VCT Champions

Datum:

Na een verrassend verlies om de serie te openen, verzamelde Gambit zich vandaag met twee dominante kaarten tegen Team Secret om de verstoring in hun Groep C-opener te voorkomen bij VCT Champions, inclusief een vlekkeloos optreden op Breeze.

Teamgeheim had een volledig kaartspel tegen zich, tegenover de regerende kampioenen en een WAARDE team beschouwd als een favoriet om de finale te bereiken. Maar ze kenden een broodnodige hete start op Icebox en bereikten hun openingsduels om tijdens hun verdedigende helft naar een 5-1 voorsprong te springen. Gambit kwam op sites, maar kon hun duels tegen Secret niet winnen om hun positie te behouden. De rondes die ze wonnen waren op de een of andere manier met slordige aankopen of via een Sheydos-aas. Secret nam een ​​8-4 voorsprong in de rust.

Gambit won hun tweede halve pistoolronde en de daaropvolgende anti-eco, maar viel uiteindelijk in de bonusronde en de eerste volledige koop. Teamgeheim zag eruit alsof ze alle geheimen van Gambit hadden en sloeg schokkend de regerende Berlijnse kampioenen 13-6 op Icebox.

Gambit corrigeerde hun koers echter snel op Breeze en bouwde een snelle voorsprong op met een overweldigende aanvallende kant. Back-to-back koppelingen na de plant van nAts onderbroken een dominante helft van Gambit, 12-0 voor de Masters-kampioenen. Door het tweede halve pistool te claimen, beantwoordde Gambit hun Icebox-verlies zo dominant mogelijk op Breeze met een 13-0 overwinning.

Bind was uiteindelijk de beslisser, passend begonnen door de twee teams die heen en weer wisselden, inclusief een andere aas van Gambit, dit keer via nAts. Een prachtige koppelingsoverdracht van Redgar gaf Gambit de 7-5 voorsprong op de helft na hun aanvallende kant.

Door de anti-ecoronde na het pistool te winnen, begon Gambit langzaam afstand te nemen met ijzersterke verdedigingswerken. Teamgeheim was gewoon niet in staat om rondes te winnen en hun economie op peil te houden, dus Gambit reed naar een 13-6 overwinning om de comeback en de overstuur veilig te stellen.

Gambit kan deze close call nu achter zich laten en doorgaan naar de Groep C-winnaarswedstrijd tegen het Braziliaanse team Team Vikings.

Zorg ervoor dat je ons volgt YouTube voor meer esports-nieuws en analyse.

PlatoAi. Web3 opnieuw uitgevonden. Gegevensintelligentie versterkt.