Zephyrnet-logo

FaZe haalt ENCE neer om een ​​plek in de halve finale van de Rootet Cup veilig te stellen

Datum:

faze hebben zich gekwalificeerd voor de halve finale van de Rootet Cup 2022 na hun 2-0 sweep van ENCE. De internationale ploeg speelde een geweldige CT-kant op de keuze van hun tegenstanders van Ancient (16-10) voordat ze de serie afsloten met een nieuwe enorme defensieve inspanning in een comeback op Overpass (16-12), waarmee ze hun verlies bij IEM Dallas wreken.

De Fin "⁠Karrigan⁠" Andersen-geleide ploeg wacht nu op het resultaat van de wedstrijd tussen Forze en Astralis, tegenover de winnaar op woensdag om 19:00 .

Na het toppen van Groep C met overwinningen over Eeuwig vuur en MOUZ, ENCE's run op het online evenement kwam tot een einde in de kwartfinales. Ondanks een goede staat van dienst tegen faze de afgelopen maanden kon de Europese mix de reuzen bij deze gelegenheid niet neerhalen.

broky's geweldige prestatie verhoogde FaZe naar een 2-0 overwinning

ENCE besloten om de serie naar Ancient te brengen, hun meest succesvolle kaart in de afgelopen tijd, maar ze kwamen niet uit op een geweldige offensieve helft. Snappi pakte het openingspistool met vier frags, waardoor zijn team een ​​vroege 3-0 voorsprong kreeg, maar ze raakten snel uitgeput. karrigan een wijziging aangebracht in de CT van faze, van positie wisselen met Havard "⁠Rain⁠" nygaard, en het werkte een traktatie. De twee veteranen sloten de B-site af vanuit hun nieuwe posities ernaast Helvijs "⁠Broky⁠" Saukanten as faze voor rust naar een achterstand van 11-4.

De Major-kampioenen hadden toen een minuut nodig om hun positie aan de T-kant te vinden, en ENCE waren blij om te profiteren van hun tijdelijke zwakte en hun achterstand terug te brengen tot 9-11. Na hun aanvankelijke strijd, faze vonden uiteindelijk hun eerste offensieve ronde op de A-site en ze volgden het met een goede reeks en sloten de kaart 16-10.

geconfronteerd met eliminatie, ENCE nodig hadden om iets uit Overpass te halen als ze een vechtkans wilden hebben om de serie mee naar huis te nemen. Na het verlies in de eerste pistoolronde, ENCE speelde een solide CT-helft zodra de geweren in het spel kwamen en stal negen opeenvolgende rondes op de rug van een paar momenten van schittering van Paul "⁠Dycha⁠" Dycha en effenen "⁠Maden⁠" Boskovic. Na een fantastische verdedigende helft, Snappi's mannen schakelden over naar de aanval met een solide 11-4 voordeel, in de hoop die te repliceren faze afsluiting vanaf de eerste kaart.

Helaas voor hen, karrigan's CT-kant bleek opnieuw een harde noot om te kraken, en broky en roodborstje "⁠Ropz⁠" Kool maakte het des te moeilijker. faze slechts één ronde na rust verloren op weg naar een overwinning van 16-12 op hun kaartkeuze, waarmee de serie werd afgesloten met een snelle 2-0.