Connect with us

Energy

Wie doet er mee aan de Race to Zero?

Published

on

Introductie van nieuwe tool om te helpen bedrijven te identificeren die zich actief inzetten voor het klimaat

LONDON, 25 september 2021 /PRNewswire/ — Race to Zero, de door de VN ondersteunde campagne die bedrijven, steden, investeerders en andere niet-gouvernementele actoren oproept om voor 2030 wereldwijde emissies te halveren, lanceerde vandaag een nieuwe tool om te zoeken naar leden in hun campagne. De tool is gericht op het prijzen van die entiteiten, die zich inzetten voor robuuste netto nul-emissiedoelstellingen.

De tool, die gratis ter beschikking wordt gesteld door Tableau, een mondiaal topanalyseplatform, plus Salesforce, wereldwijd toonaangevend in CRM, laat het naadloos filteren en zoeken toe van wie meedoet aan de Race to Zero.

Tijdens de opening van Climate Week NYC onderstreepte Al Gore eerder deze week het cruciale belang van transparantie – het gebrek daaraan bleek namelijk een belangrijke reden, waarom actie tot nu toe nog niet ambitieus genoeg was. De nieuwe visualisatietool van Race to Zero, die werd ontworpen met behulp van het Tableau-platform, somt alle entiteiten in de campagne op en draagt bij tot de samenstelling van een duidelijk beeld van die belanghebbenden, die zich actief inzetten voor robuuste netto nul-emissiedoelstellingen, waarmee ze een sterk signaal sturen aan hen die niet in de lijst staan, dat ze een tandje moeten bijsteken.

Elk lid van Race to Zero zet zich in voor hetzelfde overkoepelende doel: het snel en eerlijk verminderen van de uitstoot in alle toepassingsgebieden, in overeenstemming met het Akkoord van Parijs, met transparante actieplannen en robuuste doelstellingen op korte termijn. Samen vormen ze de brede alliantie van niet-gouvernementele actoren die zich inzetten om uiterlijk 2050 netto nul-emissies te bereiken. Race to Zero-leden voldoen allen aan de vereiste minimumcriteria voor deelname aan de campagne en worden gestimuleerd door hun partnerinitiatieven.

De Tableau-tool helpt ook bij de registratie van de vooruitgang per branche, waar specifieke kortetermijnknelpunten liggen voor meer dan 20 sectoren, die samen de wereldeconomie vormen, ook wel 2030 Breakthroughs genoemd. Samen brengen ze tot uitdrukking wat belangrijke spelers moeten doen en wanneer de sectorveranderingen die nodig zijn om uiterlijk in 2050 een volledig CO2-vrije toekomst te bereiken.

Bij de lancering van Climate Week NYC kondigde de UN High Level Climate Action Champions al aan, dat meer dan de helft van de belangrijkste sectoren van de wereldeconomie inmiddels breakthrough-ambities hadden bereikt. In elk van deze 15 sectoren, van schone energie tot farmaceutische producten en medische technologie tot beton en cement, heeft minimaal 20% van de grootste bedrijven in termen van omzet zich geschaard achter sectorspecifieke 2030-doelstellingen – in lijn met het leveren van netto nul-emissie in 2050 – waaronder doelstellingen zoals 60% hernieuwbare energieopwekking in de energiesector en 5% emissieloze brandstof in de scheepvaartsector.

Chris Lindsay, vicepresident EMEA Marketing bij Tableau zegt daarover, “Nu kan iedereen eenvoudig zoeken in de Race to Zero-database en erachter komen wie zich wel en – minstens zo belangrijk – wie zich niet inzet voor onmiddellijke klimaatactie. Wij zijn er trots op samen te werken met Race To Zero aan dit transformerende initiatief.”

Nigel Topping, UN High Level Climate Action Champion, zegt: “Transparentie is vooral belangrijk om precies te weten waar we staan en hoe ver we nog te gaan hebben. We zijn dankbaar voor de steun van Tableau en Salesforce om ons te helpen, al onze Race to Zero-leden onder de aandacht te brengen en om de stelselmatige verandering die gaande is in alle sectoren van de wereldeconomie door te voeren. Voor zover u nog niet op de lijst staat, dan is het nu het moment om mee te doen met de Race to Zero en bij te dragen aan de 2030 Breakthroughs.”

Gonzalo Munoz, Chile COP25 High Level Climate Champion, zegt daarover: “Ik wil graag Tableau en Salesforce hartelijk bedanken voor hun hulp bij het helder in beeld brengen van wie meedoet aan de Race to Zero, en dus ook impliciet, wie niet. Deze radicale transparantie is van cruciaal belang als we allemaal samen naar een halvering van de uitstoot tegen 2030 willen racen en ik kijk ernaar uit, dat de lijst van Race to Zero-leden blijft groeien en dat de voorgang naar de 2030 Breakthroughs blijft versnellen. We hebben geen tijd te verliezen.”

Over Race to Zero

Race to Zero is de door de VN ondersteunde, wereldwijde campagne die niet-gouvernementele actoren, zoals bedrijven, steden, regio’s en financiële, onderwijs- en gezondheidsinstellingen, ertoe aanzet grondig en ogenblikkelijk actie te ondernemen om tegen 2030 de wereldwijde uitstoot te halveren en tijdig een gezondere en eerlijkere, koolstofvrije wereld te bereiken.

Alle leden zetten zich in voor hetzelfde overkoepelende doel: het snel en eerlijk verminderen van de uitstoot in alle toepassingsgebieden, in overeenstemming met het Akkoord van Parijs, met transparante actieplannen en robuuste doelstellingen op korte termijn.

Onder leiding van de High-Level Climate Champions for Climate Action – Nigel Topping en Gonzalo Muñoz – mobiliseert Race To Zero spelers buiten nationale overheden om mee te doen met de Climate Ambition Alliance, die werd gelanceerd op de UNSG Climate Action Summit 2019 door de President van Chili, Sebastián Piñera.

Over de 2030 Breakthroughs

De 2030 Breakthroughs geven aan wat de belangrijkste spelers moeten doen en tegen wanneer, om de systeemverandering te bewerkstelligen die we nodig hebben om een sterke koolstofvrije wereld te bereiken in de meer dan 30 sectoren van de reële economie.

De 2030 Breakthroughs zijn afgeleid van de Climate Action Pathways – een serie uitgebreide sectorale roadmaps om het Akkoord van Parijs te bereiken in overeenstemming met 1,5 °C, ontwikkeld door de UN High Level Climate Champions en het Marrakech Partnership.

Zie ook: Samen onze systemen actualiseren 

SOURCE Race to Zero

PlatoAi. Web3 Reimagined. Data Intelligence Amplified.
Click here to access.

Source: https://www.prnewswire.com:443/news-releases/wie-doet-er-mee-aan-de-race-to-zero–889034506.html

Energy

People’s Daily Online: uma pesquisa do Instituto de Zoologia de Kumming mostrou um aumento estável da população de pavões verdes, uma espécie ameaçada de extinção

Published

on

O pavão verde é uma espécie de ave nativa da China. Ela foi listada como espécie ameaçada de extinção em 1988, como vulnerável em 1994, e foi atualizada para espécie ameaçada em 2009 na Lista vermelha de espécies ameaçadas da IUCN.

Para proteger e salvar o pavão verde selvagem, o governo de Yunnan o listou como uma “Espécie com população minúscula” na província de Yunnan em 2009, destinou fundos especiais e adotou uma série de medidas para fortalecer a proteção do pavão verde e do seu habitat. Enquanto isso, o trabalho de construção de uma base de inseminação artificial com a ajuda do centro de reprodução e resgate da vida selvagem de Yunnan e a realização de pesquisas sobre inseminação artificial com a cooperação de unidades de pesquisa científica relevantes alcançaram sucesso preliminar. Depois que o número da população de pavões verdes gerados por inseminação artificial atingir um determinado nível, a domesticação no campo e outros trabalhos serão iniciados, e também serão elaborados planos para soltar o pavão verde na área de distribuição em potencial.

Graças às medidas de proteção eficazes, a população do pavão verde está estável e aumentando. Os dados mostram que Yunnan tinha cerca de 485 a 547 pavões verdes em 2018, e 555 a 600 indivíduos de 2019 a 2021. Entre eles, os pavões verdes selvagens estavam mais concentrados nas áreas do vale da parte de cima e do meio do rio Yuanjiang, onde a população também é a maior. De acordo com os resultados de câmeras infravermelhas e monitoramento por vídeo em várias reservas da natureza, nos últimos anos, há uma tendência de mudança e crescimento de algumas das áreas em que o pavão verde de Yunnan habita.

Contato: Zhao Jian, Li Faxing
Tel: 0086-871-64184120
E-mail: [email protected]

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1662819/Green_Peafowl___Photo_by_Li_Shengchang.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1662820/Green_Peafowl___Photo_provided_by_Dino_River_Natural_Reserve.jpg

Logotipo – https://mma.prnewswire.com/media/1662818/Peoples_Daily_Online_LOGO.jpg

FONTE People’s Daily Online

SOURCE People’s Daily Online

PlatoAi. Web3 Reimagined. Data Intelligence Amplified.
Click here to access.

Source: https://www.prnewswire.com:443/news-releases/people-s-daily-online-uma-pesquisa-do-instituto-de-zoologia-de-kumming-mostrou-um-aumento-estavel-da-populacao-de-pavoes-verdes-uma-especie-ameacada-de-extincao-819339436.html

Continue Reading

Energy

Segunda Conferência Ministerial de Energia da Rota e Cinturão é realizada em Qingdao

Published

on

A iniciativa especifica o papel da energia eólica, solar, hídrica, biomassa, nuclear e outras formas de energia verde para a implementação do Acordo de Paris e o Plano de 2030 para o Desenvolvimento Sustentável das Nações Unidas, ressaltando que a energia verde está se tornando um importante impulsionador para o desenvolvimento econômico global e trará oportunidades sem precedentes para a cooperação mutuamente benéfica entre os países.

A iniciativa adota o princípio “responsabilidades comuns, mas diferenciadas (CBDR)”, clamando pelo repeito ao direito de cada país de escolher seu próprio caminho para a transição energética. Ela enfatiza a necessidade de maior apoio aos países em desenvolvimento em termos de fundos, tecnologia e capacidade de construção para um desenvolvimento mais equilibrado e ampliado de energia verde.

A iniciativa exige ações conjuntas para apoiar o desenvolvimento de energia verde e de baixo carbono em países em desenvolvimento. As tarefas específicas incluem a definição de planos e metas mais ambiciosos de desenvolvimento de energia verde, a melhoria da confiabilidade e da resiliência do fornecimento de energia verde e a criação de um ambiente mais atraente para o investimento em energia verde.

Contato:Zhu Yiling
Tel.:+86-532-85911619
Site:http://www.qingdaochina.org
Facebook:https://www.facebook.com/qingdaocity
Twitter:https://twitter.com/loveqingdao

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1663058/Qingdao_International_Convention_Center.jpg
Photo – https://mma.prnewswire.com/media/1663059/Qingdao_Initiative_for_Belt_and_Road_Green_Energy_Cooperation.jpg 
Logotipo – https://mma.prnewswire.com/media/1245709/Qingdao_Logo.jpg

FONTE Stadt Qingdao

SOURCE Stadt Qingdao

PlatoAi. Web3 Reimagined. Data Intelligence Amplified.
Click here to access.

Source: https://www.prnewswire.com:443/news-releases/segunda-conferencia-ministerial-de-energia-da-rota-e-cinturao-e-realizada-em-qingdao-847051936.html

Continue Reading

Energy

LONGi announces “Net-zero Plant” pledge at UN biodiversity conference

Published

on

With the challenges of climate change and biodiversity loss growing, the realization of global sustainable development has reached a crossroads. As the only solar energy company invited to attend the 15th meeting of the Conference of the Parties to the Convention on Biological Diversity (COP15), LONGi firmly believes that photovoltaics can change the earth’s ecology and contribute to biodiversity protection.

“Climate change has an all-round impact on biodiversity, and unreasonable energy development modes represent a key factor leading to climate change and increasing biodiversity issues,” said Li, going on to add that LONGi is a staunch supporter of climate action, in the belief that photovoltaics plus energy storage can be a powerful weapon to mitigate climate change. The company has taken the lead in promoting the reduction in cost and increase in efficiency of photovoltaic products, reducing the cost of photovoltaic power generation by more than 90% over the past decade, providing technical support for the achievement of carbon peak and neutrality goals.

LONGi launched its “Solar for Solar” concept in December 2018, based on manufacturing photovoltaic products driven by photovoltaic power generation, with the objective of extending the role of PV in ecological restoration. The concept had originated in Yunnan Province, where LONGi was the first PV company to establish a base, going on to play a leading role in the development of the province’s new energy industry.

In 2020, LONGi successively joined RE100, EV100, EP100 and Scientific Carbon Target (SBTi), becoming the only Chinese solar technology company to join four international initiatives at the same time. The company’s Baoshan production base, in effect the first “Net-zero Plant”, was also a concrete implementation of the four initiatives, and can be viewed as the starting point for “Net-zero LONGi”.

Yunnan is the province with the most abundant green energy in China. Installed capacity  accounts for 85%, with power generation from green energy reaching 90%, laying a very solid foundation for building a net-zero plant.

“We are planning on two years to achieve zero emissions within the operational scope of the LONGi Baoshan base by purchasing green power, energy-saving technological transformation and carbon emission offset measures.” Li divided the realization of the “Net- zero Plant” into four steps: Firstly, ensuring that 100% of the Baoshan base utilises green power throughout the year; secondly, completing the production technology transformation of the base’s carbon deposition materials to significantly reduce natural gas leakage; thirdly, promoting green production in the base and, finally, purchasing Chinese Certified Emission Reduction (CCER) to offset carbon emissions that cannot be completely eliminated.

Li concluded: “LONGi will always be a defender of and contributor to ecological harmony, sparing no effort to achieve net-zero targets, promote global energy transformation and join hands with partners from all walks of life to jointly realize this vision.”

SOURCE LONGi Solar

PlatoAi. Web3 Reimagined. Data Intelligence Amplified.
Click here to access.

Source: https://www.prnewswire.com:443/news-releases/longi-announces-net-zero-plant-pledge-at-un-biodiversity-conference-301402900.html

Continue Reading

Energy

Sinopec coloca em operação o maior cluster de armazenamento de gás do norte da China com fornecimento de dez bilhões de metros cúbicos de armazenamento de gás

Published

on

A instalação de armazenamento de gás tem capacidade de 10,03 bilhões de  metros cúbicos e será uma importante garantia de recursos para armazenamento de gás e geração de energia em horários de pico do inverno até a primavera na região norte da China e na bacia do rio Amarelo, além de garantir um suprimento de gás estável.

O cluster de armazenamento de gás Zhongyuan da Sinopec agora tem três blocos, o Wen 23, o Wen 96 e o Wei 11. A instalação de armazenamento de gás Wei 11, que agora está instalada e em funcionamento, é um componente fundamental para estabelecer o cluster de armazenamento de gás natural que chega a dez bilhões de metros cúbicos. O bloco está localizado na junção das províncias de Henan e Shandong e tem capacidade projetada de 1,009 bilhão de metros cúbicos. A maior capacidade de geração de energia em horários de pico diário da instalação de armazenamento de gás Wei 11 é de cinco milhões de metros cúbicos, o que pode atender às demandas de gás de dez milhões de residências todos os dias.

Além disso, a Sinopec terá suas instalações de armazenamento de gás Wen 13 West e Bai 9 na região do campo petrolífero de Zhongyuan instaladas e em funcionamento até o final deste ano, após concluir a construção e injeção de gás, adicionando uma capacidade de armazenamento de gás estimada em 1,116 bilhões de metros cúbicos, aumentando ainda mais os recursos da empresa em armazenamento de gás e geração de energia em horários de pico.

O armazenamento de gás é um “banco de gás natural” subterrâneo, uma infraestrutura de energia que integra geração de energia em horários de pico sazonais, fornecimento de gás em casos de acidente de emergência e reservas nacionais de energia estratégica. À medida que a proporção de gás natural continua a expandir na estrutura de consumo de energia da China, os picos e vales do fornecimento de gás natural, bem como as diferenças sazonais, estão se tornando cada vez mais evidentes. O armazenamento de gás pode “depositar” o excedente de gás natural no mercado e “empurrar” o tempo de escassez de abastecimento durante a estação de aquecimento no inverno para garantir a geração de energia em horários de pico de demanda por gás natural.

A Sinopec continua acelerando a construção de instalações de armazenamento de gás e aprimorando os recursos de armazenamento de gás e de geração de energia em horários de pico na China. A empresa está se preparando para concluir projetos importantes, incluindo o cluster de armazenamento de gás Zhongyuan e a instalação de armazenamento de gás Huangchang na província de Hubei e muito mais, após a conclusão das instalações de armazenamento de gás, incluindo Yong 21, na província de Shandong, Wei 11, na região do campo petrolífero de Zhongyuan, Guxi, na província de Jilin e Qingxi, na província de Sichuan, expandindo continuamente a escala de armazenamento de gás natural e aprimorando efetivamente a capacidade de armazenamento e os recursos de geração de energia em horários de pico de gás para garantir o fornecimento de gás natural.

Para obter mais informações, acesse Sinopec.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1662680/1.jpg 
Logo – https://mma.prnewswire.com/media/960416/SINOPEC_Logo.jpg  

FONTE SINOPEC

Related Links

http://www.sinopec.com/listco/en/

SOURCE SINOPEC

PlatoAi. Web3 Reimagined. Data Intelligence Amplified.
Click here to access.

Source: https://www.prnewswire.com:443/news-releases/sinopec-coloca-em-operacao-o-maior-cluster-de-armazenamento-de-gas-do-norte-da-china-com-fornecimento-de-dez-bilhoes-de-metros-cubicos-de-armazenamento-de-gas-881799772.html

Continue Reading
Blockchain1 day ago

People’s payment attitude: Why cash Remains the most Common Means of Payment & How Technology and Crypto have more Advantages as a Means of payment

Fintech4 days ago

PNC cuts nearly 600 apps for BBVA conversion

Automotive4 days ago

This Toyota Mirai 1:10 Scale RC Car Actually Runs On Hydrogen

Automotive2 days ago

7 Secrets That Automakers Wish You Don’t Know

Blockchain2 days ago

What Is the Best Crypto IRA for Me? Use These 6 Pieces of Criteria to Find Out More

Startups1 day ago

The 12 TikTok facts you should know

Gaming2 days ago

New Steam Games You Might Have Missed In August 2021

IOT2 days ago

The Benefits of Using IoT SIM Card Technology

Blockchain2 days ago

The Most Profitable Cryptocurrencies on the Market

Esports4 days ago

New World team share details of upcoming server transfers in Q&A

Gaming2 days ago

How do casinos without an account work?

Energy4 days ago

Segunda Conferência Ministerial de Energia da Rota e Cinturão é realizada em Qingdao

Gaming2 days ago

Norway will crack down on the unlicensed iGaming market with a new gaming law

Blockchain2 days ago

What does swapping crypto mean?

Esports5 days ago

How TFT Set 6 Hextech Augments work: full list and updates

Gaming2 days ago

Norway will crack down on the unlicensed iGaming market with a new gaming law

Supply Chain20 hours ago

LPG tubes – what to think about

Energy4 days ago

People’s Daily Online: uma pesquisa do Instituto de Zoologia de Kumming mostrou um aumento estável da população de pavões verdes, uma espécie ameaçada de extinção

Esports4 days ago

How to play Scream Deathmatch Game Mode in Call of Duty: Black Ops Cold War

AR/VR2 days ago

Preview: Little Cities – Delightful City Building on Quest

Trending