Zephyrnet-logo

IEM Fall-kwalificatiewedstrijden komen tot een einde in Oceanië, Azië

Datum:

Het kwalificatieproces voor IEM Fall in Oceanië en Azië kwam tot een einde, met: Op zoek naarOrg en VERTEX het veiligstellen van hun plek in de Oceanië-divisie terwijl NKT en Schaakmat verdienden hun ligplaats in het Aziatische toernooi.

Op zoek naarOrg waren het eerste team dat door de handschoen in Oceanië kwam en versloeg de als derde geplaatste 8 Ballers in hun openingsreeks voordat ze eruit gaan VERTEX in de bovenste beugel finale zonder een kaart te laten vallen. Tom “apocdud” Henry en bedrijf nam vervolgens een plek in op het hoofdevenement via de onderste beugel, waarbij het bovengenoemde werd uitgeschakeld 8 Ballers in de consolidatie finale.

sterling & co. een ticket geboekt voor het laatste RMR-toernooi

In Azië leek het alsof Schaakmat en Wings Up zouden vechten voor de eerste plek op IEM Fall Asia in de finale van de bovenste beugel, maar Schaakmat's eerste overwinning op NKT werd vernietigd doordat een personeelslid van de organisatie bij het team in de kamer is, die de regels van het toernooi overtreedt. NKT toen verslagen Wings Up in de bovenste beugel finale, het sturen van de Chinese ploeg naar de onderste beugel.

Schaakmat hebben hun weg gevonden Invictus in de eerste ronde van de onderste beugel om de wedstrijd op te zetten die oorspronkelijk de finale van de bovenste beugel zou zijn geweest, maar deze keer in de doe-of-die-wedstrijd in de onderste beugel om het hoofdevenement te halen, dat de Mongolen namen 2-1 over Wings Up om een ​​plek op het RMR-toernooi veilig te stellen.

IEM Fall Oceania zal het eerste van de twee evenementen zijn die worden gespeeld, op 29 september - 3 oktober, terwijl IEM Fall Asia zal plaatsvinden op 5-10 oktober, beide met cruciale Regional Major Ranking-punten voor het grijpen.