Zephyrnet-logo

Entropiq schok Heroic om Legends Stage-plek te vergrendelen

Datum:

Een spannende serie tussen Entropiq en heldhaftig werd afgesloten in het voordeel van het underdog-team, 2-1, om hun vooruitgang naar de Legends Stage te verzekeren, waar de wil van Natus Vincere, Vloeistof en G2 wachten.

heldhaftig was op een geweldige plek om de serie in tweeën af te sluiten, nadat ze de kaartkeuze van hun tegenstander van Ancient hadden gewonnen en een 6-1 voorsprong hadden genomen aan de T-kant van Nuke, maar Dmitry "Oohooch⁠" BogdanovDe mannen gaven niet op.

Onverschrokken spelen aan de aanvallende kant van Nuke en Mirage got Entropiq terug in het spel en leidde hen naar de uiteindelijke overwinning in de serie. Met eerdere overwinningen over Astralis en Movistar Riders ze worden voortgestuwd naar de volgende fase, terwijl heldhaftigverlies gecombineerd met een eerdere tegen Copenhagen Flames zetten Casper "⁠CadiaN⁠" Moller's team op de rand van eliminatie.

Entropiq gaf niet op na een verlies op hun kaartkeuze

heldhaftig pakte een 5-1 voorsprong aan de verdedigende kant van Ancient, maar slaagde er niet in een warme start te benutten voor een sterk resultaat bij de rust. Vladislav "⁠Krad⁠" Kravtsjenko's dubbele entry op B begon een goede run voor Entropiq die het geld van hun tegenstanders braken om gelijk te maken op 5-5. De Russen zagen er goed uit om de helft op voorsprong af te sluiten, maar Ismail "⁠Refrezh⁠" Ali ondersteunde een B-site herkansing voor een minimale heldhaftig leiden voor de schakelaar.

Met een 3-1 CT-start zag het er goed uit voor Entropiq, maar ze konden niet veel meer bieden aan de defensieve kant van hun kaartkeuze. heldhaftigDe notoir lastige middenrondes waren onmogelijk om mee om te gaan Aleksey "⁠NickelBack⁠" Trofimov's team, dat geen enkele kanonronde wist te winnen en met 16-10 viel.

CT-ellende duurde voort voor Entropiq op Nuke als heldhaftig speelden met hun rotaties om een ​​6-1 voorsprong op te bouwen. Een lobby-push stopte die streak en herkende wat werkt, Entropiq bleef in heldhaftig's gezichten om de helft te redden. Van 7-8 ging de CIS-kant door om een ​​13-9 voorsprong te nemen, heldhaftig vocht terug met goede individuele grepen, maar haperde uiteindelijk naar het geweldige openingswerk van NikkelTerug en Krado.

Explosieve granaten van Entropiq ging verder op Mirage, met weinig respect voor het team dat op nummer 5 in hun wereld stond toen ze de controle over het midden namen en site-splitsingen uitvoerden met weinig bezwaar van heldhaftig. Geen enkele Deense speler bereikte dubbele cijfers toen ze 11-4 achter van kant wisselden, en er was geen gevaar in die voorsprong voor Entropiq, ondanks wat de algemene wijsheid zegt. NikkelTerug's team won het pistool en sloot de kaart af om de serie te claimen, 2-1.