Zephyrnet-logo

ENCE slaat hun ticket naar de Legends Stage na het verslaan van BIG

Datum:

ENCE zijn het laatste team dat zich kwalificeert voor de Legends Stage van de PGL Major Stockholm na hun nederlaag BIG 2-1. De Europese mix kwam in de serie met een 2-1 record in de Challenger Stage met een overwinning tegen GodSent en een verlies voor faze op de openingsdag en een overwinning tegen MOUZ op woensdag.

kader "⁠Snappi⁠" Pfeiffer's team was in staat om terug te stuiteren na een teleurstellende ineenstorting op Dust2 en het vuur naar de volgende twee kaarten te brengen. Paul "⁠Dycha⁠" Dycha stuwde zijn team naar een comfortabele 16-8 overwinning op Mirage voordat hij stuurde BIG naar de 2-2 poule na een 16-10 overwinning op Nuke. De Duitsers moeten vrijdag hun laatste best-of-three serie winnen als ze zich willen kwalificeren voor de Legends Stage.

dycha behaalde een rating van 1.33 tijdens de serie

ENCE kende een geweldige start op Dust2 na het omzetten van een gedwongen koop in hun tweede CT-ronde, wat de start was van een korte winnende reeks voor de Europese mix die culmineerde in een 8-3 voorsprong. BIG was uiteindelijk in staat om hun aanval aan te passen en de laatste twee ronden van de 6-9 helft te pakken.

De Duitsers schakelden met momentum aan hun kant over naar de CT-kant en verspilden geen tijd om er het beste van te maken. BIG nam de tweede pistoolronde om een ​​dominante helft op gang te brengen waarin Nils "⁠K1to⁠" Gruhne maakte de B-bomsite ontoegankelijk voor ENCE, waardoor zijn team de leiding kon nemen en Dust2 16-10 comfortabel kon afsluiten.

Mirage was een meer rechtlijnige affaire met ENCE weglopen met de kaart na een paar vroege rondes BIG dominantie. Snappi's team maakte aan het einde van de eerste helft een 0-4-start in een 10-5-voorsprong dankzij de voorbeeldige prestatie van dycha en een aantal succesvolle aanvallende oproepen. ENCE maakte snel werk van de Duitsers aan hun CT-kant en sloot snel de kaart 16-8 ondanks het verlies van beide pistoolrondes.

Nuke getuige BIG er niet in slagen om voor de derde keer in de serie een anti-eco om te zetten, een zwakte die ENCE misbruikt om een ​​vroege voet aan de grond te krijgen aan de kant van de CT. John "⁠TabseN⁠" Wodarz's mannen waren in staat om een ​​6-9 helft te redden voordat hun onvermogen om hun verdediging te stabiliseren de mogelijkheid bood voor ENCE om de kaart 16-10 te nemen en daarmee de serie 2-1.