DRX klopt Isurus uit de Play-ins na overweldigende overwinning

Datum:

Afbeelding: LoL Esports

Isurus is uitgeschakeld in de Play-ins na een 0-4 streak van verliezen.

Ondanks dat hij op eigen terrein speelt, is Isurus uitgeschakeld in de Worlds 2022 Play-ins nadat hij een laatste nederlaag leed door toedoen van DRX. DRX heeft tot nu toe de sterkste prestatie geleverd van alle teams in Groep B, dus dit was geen geheel verrassende overwinning, maar het brengt wel een enorme prijs met zich mee voor Isurus.

Meteen ging Isuru's Grell ten onder tegen DRX's Beryl en Pyosik in het brutaal vroege First Blood van de game. DRX scoorde vijf minuten later nog twee kills dankzij Beryl en Deft, wat meteen een voorsprong opleverde in de wedstrijd, wat slecht nieuws was voor de thuisploeg. Isurus slaagde er echter in om een ​​draak te verslaan met vreemd weinig tegenstand, hoewel het niet meteen tot productieve acties leidde. 1.5k goud achter dit vroege is een beetje moeilijk, maar op geen enkele manier ongedaan te maken, maar Isurus had nu meer grond om te dekken tegen wat, in theorie, het betere team van deze matchup was.

14 minuten in en veel ruige schermutselingen later, DRX had 10 moorden op Isurus' miezerige en 7k meer goud in hun zakken. DRX had op dit punt ook twee torentjes neergehaald, terwijl Isurus er niet eens één had gekregen, waardoor het laatste team in een beslist moeilijke positie kwam die leidde naar de late game. Dit leek met de minuut meer en meer op de game van DRX, en leek veel op de laatste game die we vandaag zagen met RNG versus wilde katten, de underdog zou het waarschijnlijk niet halen. DRX kwam veilig binnen in hun Groep B-positie, terwijl Isurus probeerde agressieve acties te maken die nooit helemaal gelukt waren in een laatste wanhopige poging om uit de onderste stand te klauwen. Tot nu toe loonde het niet.

18 minuten in, DRX's Deft ging op een moordpartij om vier meer kills voor zijn team te maken, en een verbluffende 10k gouden voorsprong, wat het feit bevestigde dat Isurus op dit punt in de wedstrijd enorm ongeëvenaard was. Slechts vier minuten later marcheerde DRX de basis van Isurus binnen en behaalde een overweldigende overwinning. DRX blijft Groep B aanvoeren met 4-0 overwinningen tot nu toe in de Play-ins, en we zullen zien of het team morgen die winning streak tegen MAD Lions kan voortzetten. Isurus is helaas geëlimineerd uit de Play-in Knockout-strijd.