Zephyrnet-logo

9z doe de dubbel op FURIA en ga naar de knock-outs van de Rootet Cup

Datum:

9z zijn doorgegaan naar de kwartfinale van de Rootet Cup 2022 na het verslaan van FURIA 2-1 in de beslissende wedstrijd van Groep D. The Andrew "⁠ArT⁠" Piovézan-geleide ploeg heeft met succes hun voorsprong omgezet op Viaduct (16-11) voordat ze werden weggevaagd op Ancient (4-16). Maximiliano "⁠max⁠" Gonzalez en co. slaagde er vervolgens in een comeback te maken aan de T-kant van Mirage (19-17) om de wedstrijd in de verlenging af te sluiten.

Het was een teleurstellend evenement voor FURIA, waarbij de Braziliaanse ploeg maar één overwinning telt Buitenstaanders in de onderste beugel van de groep alvorens te worden uitgeschakeld door een tweede nederlaag tegen 9z, die ze eerder in de openingsreeks van de groep naar beneden had gestuurd.

dav1d liep voorop op Mirage met 29 frags op zijn naam

9z bracht de serie naar Overpass in een poging om het succes van de openingsserie te repliceren tegen FURIA, maar ze realiseerden zich al snel dat de Brazilianen sterker waren teruggekomen in de rematch. kunst's mannen pakten het openingspistool en na een vroege uitwisseling van rondes konden ze zich stabiliseren om een ​​9-3-voorsprong te nemen. De Braziliaanse kapitein was op zijn gebruikelijke flankerende shenanigans terwijl Kaike "⁠KSCERATO⁠" Cerato was onspeelbaar op de B-bombsite.

Een late heropleving in de eerste helft toegestaan 9z om hun achterstand te beperken tot 6-9, maar hun comeback zou niet lang duren. FURIA converteerde het tweede pistool na het wisselen van kant, helemaal naar een 13-6 achterstand voordat max's mannen wisten op het bord te komen met een CT-stack op B. Een chaotisch einde zag beide teams heen en weer gaan, met 9z bijna aan een comeback begonnen Rafael "⁠Saffee⁠" Costa maak een einde aan de kaart 16-11 met een 1v2-koppeling.

Verhuizen naar de keuze van hun tegenstanders van Ancient, 9z zetten snel hun voet op de CT-kant. Openhartig "⁠dgt⁠" Garcia zette de map in vuur en vlam en vond frag na frag terwijl zijn team het vroege voordeel pakte, voordat een paar hits op de B-site van de aanval hun eerste rondes vonden. Het duurde niet lang voordat de Zuid-Amerikaanse mix terugkeerde naar hun winnende manieren en de Braziliaanse ploeg aan beide kanten van de kaart pestte tijdens een fantastische overwinningsreeks van acht ronden. In de tweede helft David "⁠dav1d⁠" Tapia Maldonado kwam online en aangedreven 9z tot een ruime 16-4 overwinning.

dgt was een genot om naar te kijken op Ancient

Na een relatief rustige serie van Yuri "⁠Yuurih⁠" Santos en veilig, het duo kwam echt tot leven op Mirage, powering FURIA tot het vroege 4-0-voordeel op de beslisser. Ondanks dgtbeste inspanningen, 9z waren niet in staat een verdediging te organiseren die sterk genoeg was om de Brazilianen consequent in bedwang te houden en gingen de tweede helft in met een 5-10 achterstand.

9z kwamen op alle cilinders schieten in de vroege stadia van de tweede helft toen ze het pistool pakten om een ​​reeks van zeven ronden te starten en de leiding te nemen aan de T-kant. FURIA worstelde om de B-bomsite te verdedigen, en ronde 27 was daar het perfecte voorbeeld van, met nieuwkomer Lucas "⁠nqz⁠" Soares achter hen sluipen vanuit de keuken om de CT's in de rug te steken en de ronde aan de overtreding te schenken, ondanks hun minimale investering. De Brazilianen hadden schijnbaar de wedstrijd gestolen na een mislukte push van de Ts op B, waarmee ze hun vijftiende ronde veilig stelden, maar tegen alle verwachtingen in. 9z gedwongen overuren met enkel opgewaardeerde pistolen.

Extra tijd begon met een heen en weer tussen de twee teams, maar daarna max's team verhuisde naar de CT-kant, dav1d ging nucleair. De Chileense speler duwde in zijn eentje 9z over de finish met een aantal fantastische fragmenten op de B-site.