25.2 C
New York

Ilyen cuki Bitcoint még sosem láttál

Date:

Az Elon Musk újszülött gyermekének neve körülötti vita (és legyünk őszintén, főleg trollkodás) még el sem csitult, most egy Bitcoin nevű kutya oszthatja meg újra az internet véleményét.

Bitcoin, a kutya

Tegnap az r/bitcoin subredditre történelmi jelentőségű képet töltöttek fel, amelyre azonnal zúdulni  is kezdtek a kommentek: gratulációk, trollkodások, viccek, kérdések sora. És hogy mi váltotta ki ezeket a heves reakciókat, ezt a mély felháborodást és odaadást?

Nem más, mint Bitcoin, a kutya. A felhasználó witnessgreatness101 ugyanis új, Bitcoinnak nevezett kutyáját ölelgetve posztolt a subredditre, a kriptoközösség pedig nem hagyhatta komment nélkül ezt a roppant izgalmas kripto fejleményt – így mi is kénytelenek voltunk csemegézni a legjobb kommentek közül.

Ilyen cuki Bitcoint még sosem láttál
Forrás: Reddit

I see your hodling her”, írta az egyik kommentelő, azaz „látom tartod/hodlizod őt” – rögtön kijátszva a hodl – hold szójátékot. „Do you keep Bitcoin on chain or off chain?” írta egy másik ember azután érdeklődve, hogy vajon a gazda a láncon tartja-e Bitcoint.

Személyes kedvencként azonban egy, a 2020-as internetes kultúrát tökéletesen leíró párbeszédet hadd emeljünk ki a beszélgetésből:

Cringe” írta egy felhasználó, velősen kifejtve érzelmeit a témáról.

CRiNgE” válaszolta az poszt eredeti megalkotója, keményen és bátran visszavágva a személyén (és főként kutyája személyén) ért sértésért.

Nem csak kutyát hívnak bitcoinnak

S bár akármi is a véleményünk a dologról – és van itt elég nagy véleménykülönbség, a ’de cuki’-tól kezdve az ’ez állatkínzás’-ig minden olvasható – Bitcoin, a kutya nem az első, aki a kriptopénz nevét viseli büszkén. Nem csak, hogy korábban már osztottak meg Bitcoin névre hallgató kutyákat Twitteren és egyéb kriptofórumokon is, 2017-ben egy pár még újszülött gyermekét is Bitcoinnak keresztelte meg a kriptopénz iránt érzett hálájuk jeléül. Az akkori reakciók között azért már meglehetősen kevés ’ez de cuki’ komment volt olvasható, a gyermeknek pedig őszintén reméljük, hogy kibírhatók lesznek iskolás évei…

Bitcoin egyébként nagyon boldogan, bár kissé félősen mosolyog a képen a gazdája öléből. Ennél boldogabban már csak a tárcánkból szokott szebben vigyorogni.

Source: https://www.bitcoinbazis.hu/ilyen-cuki-bitcoint-meg-sosem-lattal/

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img